Skip to content

Tijdelijke wegverlegging N44 open

7 november 201152 second read

Wethouder Dienke Dekker van Verkeer en Vervoer heeft zondagochtend 6 november om 09.00 uur de tijdelijke wegverlegging van de Rijkstraatweg (N44) geopend.

Werken aan verkeersveiligheid
Deze tijdelijke wegverlegging, vanaf kruispunt Den Deijl tot aan het tankstation langs deze weg, is noodzakelijk om de bouwwerkzaamheden voor de aanleg van een fietstunnel onder de N44 te kunnen uitvoeren. De fietstunnel zorgt straks voor een betere verkeersveiligheid voor de dagelijks honderden overstekende scholieren. In overleg met Rijkswaterstaat is gekozen voor de wegverlegging om op deze manier het doorgaande verkeer zo min mogelijk te hinderen.

Gedurende acht weken wordt de afslag Papeweg (N448) richting Voorschoten op kruispunt Den Deijl komende vanuit Leiden/Amsterdam voor de verkeersveiligheid afgesloten. Het verkeer komende uit de richting Den Haag en Wassenaar kan gebruik blijven maken van de afslag Papeweg (N448). Voor verkeer komende uit Voorschoten blijft de Papeweg (N448) ongewijzigd.

Meer informatie?
Kijk voor uitgebreide informatie op www.wassenaar.nl/fietstunnel het kopje ‘Nieuwsbrief’.

Bezoek ook het wekelijkse inloopspreekuur van verkeerswethouder Dekker. Elke dinsdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur in de informatiekeet aan de Burgemeester Staablaan.

Tags

Dienke DekkerN44Verkeer en VervoerWethouder
Gerelateerde artikelen
Back To Top