Skip to content

Gemeente Wassenaar heeft een QR code

11 november 201137 second read

Gemeente Wassenaar heeft haar eigen QR code. Met de code komt u snel en eenvoudig terecht op de gemeentelijke website.

Een QR Code is een 2 dimensionale barcods die snel en eenvoudig ingescand kan worden met de fotocamera van bijna iedere moderne mobiele telefoon. De code wordt dan omgezet in (interactieve) tekst en/of een link. Bijvoorbeeld: Je loopt door de stad en ziet een poster voor een evenement dat interessant lijkt. Je pakt je mobiele telefoon, scant de QR Code en je krijgt direct meer informatie en een link naar een bijbehorende website. Je hoeft dus niets over te typen of te onthouden en omdat QR Codes erg klein kunnen zijn, bespaart dit veel ruimte op het product.

 

 

 

 

 

 

Tags

GemeenteQR codeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top