Party Rental Company Kampioen

17 april 20122 minute read

Ook dit jaar heeft het door Party Rental Company en Luciano’s Ijssalon gesponsorde zaalvoetbalteam de prestigieuze bedrijvencompetitie in de Sporthal weten te winnen. Dit jaar was de voorsprong op de concurrentie overduidelijk en met nog 1 wedstrijd te spelen is het team niet meer te achterhalen door de concurrentie.

De wedstrijd tegen Rickies Feest/ De Prins ging in het begin redelijk gelijk op, maar mede dankzij goed keeperswerk van onze ijscoman (met toque!!) met de af en toe onnavolgbare ‘boogballen’ en een aantal mooie aanvallen ging Party Rental Company met een voorsprong de rust in. De tweede helft werd deze verder uitgebouwd tot 7-1 en kon de champagne ontkurkt worden. Het grote feest zal echter na laatste wedstrijd losbarsten, aangezien een aantal spelers hun avond al hadden volgepland met een feest op strand met hun grote idool Jan S.

Het team van Party Rental Company zal door dit kampioenschap echter niet achterover gaan leunen. Zij gaan proberen de fel begeerde play-offs en het eindtoernooi ook op hun naam te zetten, zodat het bewogen seizoen afgesloten kan worden met een zogenaamde ‘triple’. Het zou ook niet goed zijn om de spieren rust te gunnen, want bij een speler binnen het team gaan de jaren toch inmiddels wel hun tol eisen. Het is zeker knap dat hij het hoge niveau (met regelmatig een ‘schaar’)  toch nog altijd moeiteloos aan kan en zeker ook als de ‘motor’ van het team getypeerd kan worden. Vaak speelt hij op vrijdagavond en mag hij zijn kunsten op zaterdag op het veld weer tonen! Gezien zijn topconditie die hij op dit moment ook overdag met strandlopen en fysiek zware arbeid op peil houdt, is dit voor hem een koud kunstje. Uit betrouwbare bron is vernomen dat deze topatleet gelukkig ook volgende jaar weer deel uitmaakt van dit sterrenteam, zodat iedereen van harte welkom is om hem in Sporthal de Schulpwei te komen bewonderen. Het mag worden gezegd: hij is een lust voor het oog