Skip to content

Spannende eindstrijd competitie teams WVV

22 april 20122 minute read

De volleybalcompetitie voor de teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging loopt ten einde. Het Damesteam van WVV heeft de laatste twee wedstrijden gespeeld. Tegen VVV 2 waren er wel winstkansen, maar de inspanningen van WVV leiden niet tot een overwinning.VVV won met 3-1. De tweede wedstrijd ging tegen de dames van Kratos’08. Daarin waren de WVV dames superieur. Met 12-25, 25-27, 17-25 en 21-25 werd een 0-4 zege geboekt. En zo bereikten de dames in deze competitie een prachtige gedeelde derde plaats met Aspasia. Dames gefeliciteerd.

Het Herenteam van WVV kan deze week kampioen worden als gewonnen wordt van Volcano en daarna aanstaande donderdag bij Delta één punt wordt gehaald. Dat is genoeg om de vlag uit te steken. Afgelopen woensdag werd ook Volepo met 3-1 aan hun zegekar gebonden.

Ook het meisjesteam van WVV speelde haar laatste wedstrijd tegen Sovicos. Bijna werd door de WVV meisjes een gelijkspel bereikt maar de twee jongens in het Sovicosteam gaven de doorslag naar een Sovicoswinst won met 3-1. Een ongelijke strijd!

Het WVV meisjesteam eindigde op de vierde plaats in hun poule.

Het Mix 1 team speelde haar laatste wedstrijd in Leiderdorp tegen Leython 1. Hoewel de eerste set verloren ging werd door flink gas te geven de overige sets met goed spel gewonnen. Een 3-1 overwinning. En daarmee eindigde het Mix 1 team op de derde plaats.

Het Mix 2 team was al uitgespeeld en eindigde op de 2e plaats.

Deze week is de laatste binnentraining in sporthal De Schulpwei. Daarna gaan we, bij goed weer, naar buiten. Op 9, 23 en 30 mei wordt gespeeld op het grasveld achter de v.m. Wethouder Huibregtseschool. Aanvang 19.30 uur. Bij slecht weer wordt gespeeld in sporthal De Schulpwei. Aanvang 20.00 uur.

Kom dus ook lekker meespelen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.

Tags

VolleybalWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top