Skip to content

Bromfietser gewond bij aanrijding

8 mei 201232 second read

Wassenaar – Bij een aanrijding tussen een bromfietser en een personenauto raakte maandag 7 mei omstreeks 17.30 uur de 28-jarige bromfietser gewond.

Getuigen meldden dat zij hadden gezien dat de automobiliste, die over de N44 reed, ter hoogte van de Pauwlaan rechtsaf sloeg. Zij reed daarbij de bromfietser, een 28-jarige Leidenaar, die in de richting van Leiden reed aan waardoor deze ten val kwam. Omstanders, waaronder een toevallig passerende huisarts, ontfermden zich over het slachtoffer, dat later met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Tegen de automobiliste, een 44-jarige Wassenaarse, is proces-verbaal opgemaakt omdat zij bij het afslaan verzuimd had voorrang te verlenen aan de rechtdoor-rijdende bromfietser.

Tags

AanrijdingBromfietserPolitie
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top