Skip to content

Heren WVV blijven ongeslagen

11 mei 20122 minute read

Het heren 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging bleef ook in hun laatste wedstrijd van dit seizoen ongeslagen. Met moeite dat wel, want het team van Netwerk beet, afgelopen woensdagavond in sporthal De Schulpwei, flink van zich af. Uiteraard kwam dat ook omdat bij WVV de grootste spanning er af was, na het behalen van het kampioenschap vorige week. In de eerste set van de wedstrijd leek er geen vuiltje aan de lucht. De WVV-ers attent en secuur pakte met ruime cijfers de setwinst met 25-12. Set twee werd een stuk moeilijker. Netwerk kreeg meer grip op het spel met 20-15 als gevolg. Je voelt gewoon dat WVV het onderste uit de kan moet halen om ook deze set binnen te halen en zo hun ongeslagen status te behouden. HOERA, 25-20 het is gelukt. 2-0 het is geklaard, de WVV-ers blijven ongeslagen.

Dan set drie. In deze fase van de wedstrijd zijn beide teams volledig in evenwicht, 21-18 voor WVV. Vervolgens al snel, 21-22. Oef, dat gaat niet goed. Bij 23-24 leek de setwinst alsnog naar WVV te gaan. Maar niks van dat al. AU!! Netwerk pakt de set met 26-24. Set 4 was een kopie van de voorgaande. Tot 16-16 gelijk op. De aanval van Netwerk maakte punt na punt en de WVV-ers forceerden alleen maar. Het zo secure spel van WVV was geheel zoek, 17-20. Waar het spelniveau van WVV daalde groeide dat van Netwerk, 19-25. Een 2-2 resultaat dat wel en nogmaals HOERA de ongeslagen status dit seizoen was een feit. WVV Heren, gefeliciteerd.

Kom ook volleyballen bij WVV. Bel secretaris Ger van Weerlee, tel 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

HerenVolleybalWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top