Skip to content

Lifetrack Bekerkampioen, Katwijkers winnaars eindtoernooi

18 juni 20122 minute read

Het jonge en ambitieuze team van Lifetrack heeft de beker gewonnen in de B-poule van het zaalvoetbal. Met vier overwinningen en een gelijkspel behaalde zij de eerste plaats in de B-poule met een ruime voorsprong op J.P. Hooijmans schildersbedrijf. Het team van Lifetrack wordt in staat geacht om volgend jaar de sprong naar de A-poule te maken. Onder bezielende leiding van hun coach Corné hebben zij het dit seizoen de tegenstanders zeer lastig gemaakt. Zij pakken dan ook niet voor niets in de korte periode dat zij meedoen aan het zaalvoetbal hun eerste prijs. Er zit muziek in dit team. Afgelopen vrijdag was de afsluiting van het zaalvoetbalseizoen met het eindtoernooi.

Twaalf teams in drie poules streden voor de eindoverwinning. De Katwijkers, Rickies Feest/De Prins en Schulpwei werden poulewinnaars. Een onderlinge competitie moest de winnaar opleveren. Alle drie de teams behaalden drie punten en hadden een gelijk doelsaldo. Strafschoppen moesten de uitkomst brengen. Hierin waren de Katwijkers de beste. Zij wonnen hun strafschoppenreeks van beide tegenstanders en waren hierdoor de terechte winnaar. De Katwijkers waren het toernooi serieus en dronken gedurende het toernooi alleen maar frisdrank. Dan verdien je ook het toernooi te winnen en kun je andere “betere” teams verslaan. Na het toernooi vond de prijsuitreiking plaats door de voorzitter van het zaalvoetbal. De prijzen van het afgelopen seizoen werden verdeeld onder vier verschillende teams. Hiermee wordt ook aangegeven dat het moeilijk is in deze competitie the double of a triple te halen. Kampioen is: Party Rental Company. Bekerkampioen A-poule: W.A.A. v.d. Kooij B.V. Bekerkampioen B-poule: Lifetrack. Winnaar eindtoernooi: de Katwijkers. Op het eind van de avond kon iedereen aan de saté en de salade. Als slotstuk was er het traditionele penaltyschieten op sokken en bleef het nog lang onrustig. Het was een lang seizoen en we gaan lekker met vakantie. We starten weer begin september.

Tags

KatwijkersLifetrackZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top