Skip to content

WVV start met het nieuwe Volleybal seizoen

20 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Na de afgelopen zomer super mooie sportmomenten te hebben gezien op TV is het moment aangebroken om daar zelf mee te beginnen. Stel het nu niet meer uit en kom 29 augustus a.s. naar sporthal De Schulpwei, aan de Dr. Mansveltkade 1.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging start op die woensdag de 29e augustus met de eerste trainingen van het nieuwe volleybalseizoen 2012-2013. Onder deskundige leiding, voor de jeugd (meisjes 15-18 jaar) om 18.15 uur en de senioren om 2015 uur. Je kunt direct meedoen dus neem je sportschoenen mee. Om mee te doen aan de competitie bestaat alle mogelijkheid.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging gaat namelijk met vier teams deelnemen aan de competitie van de Nevobo. Met één jeugdteam (meisjes tussen 15 en 18 jaar) spelend in de eerste klasse zullen, naar WVV verwacht, een belangrijke rol spelen voor de bovenste plaatsen. Ook van het heren 1 team, vorig seizoen kampioen in poule A van de Haaglanden competitie, wordt weer het nodige verwacht. Het eerste Mixteam, spelend in poule A, Rijnland zal, in haar vertrouwde opstelling, ook nu weer voor spannende wedstrijden zorgen. Het tweede Mixteam spelend in poule C, Rijnland heeft zich in het vorige seizoen (3e plaats) goed gemanifesteerd en zal deze lijn zeker doortrekken.

WVV is een dynamische vereniging, in 2012 exact vijftig jaar jong, met nevenactiviteiten. Nadere info bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.
WVV daar moet je bij zijn.

Tags

StartVolleybalWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top