Skip to content

Zaalvoetbal start seizoen 2012-2013

31 augustus 20122 minute read

Wassenaar – Volgende week donderdag is de aftrap van het nieuwe seizoen. Allereerst heten wij het team van Aerofit welkom. Na jaren op de wachtlijst hebben te staan is er ineens door het wegvallen van de Tegenpartij ruimte ontstaan. We zijn benieuwd wat het team Aerofit gaat brengen en wensen ze veel succes.

Andere wijzigingen zijn: W.A. v.d. Kooij BV wordt D. van Egmond (Timmer- en onderhoudsbedrijf Dick Van Egmond). Esting Transport wordt Torenstraat Advocaten (Advocatenkantoor Torenstraat) De samenstelling van deze teams zou op een enkele wijziging na niet veranderen. Deze teams ook succes toegewenst met juliie nieuwe sponsors.

Uit de de vergadering van 8 juni 2012 herinner ik jullie nog even aan onderstaande gemaakte afspraken.
Staken wedstrijd
Afgelopen seizoen hadden we voor het eerst te maken met het staken van een wedstrijd. De afwikkeling hiervan is niet goed verlopen. Hopelijk blijft het bij deze ene keer en was het een incident. Mocht het weer voorkomen dat is er voor beide teams een afkoelingsperiode (vijf minuten) en wordt er door de twee teamvertegenwoordigers overleg gepleegd met Eric van Leeuwen. In principe moet de wedstrijd uitgespeeld worden. Komt het niet tot een oplossing dat zal het “bestuur” in de toekomst moeten overgaan tot strengere en duidelijke maatregelen. We gaan er nog vanuit dat dit een incident was.

Ook dienen de teamvertegenwoordigers meer verantwoordelijkheid te nemen ten opzichte van hun spelers. Er zijn geregeld overtredingen die best met twee of vijf minuten bestraft mogen worden.

Handsbal keeper
Maakt de keeper bewust hands buiten het strafschop dan is het een doelpunt. Geen discussie mogelijk.

Eerste wedstrijden:

do. 6 sept. 19:00 uur Cafetaria ’t tonnetje – The New Boys
vr. 7 sept. 18:00 uur J.P. Hooijmans – Lifetrack
vr. 7 sept.. 19:00 uur Real Maaldrift – Rickies Feest / De Prins
vr. 7 sept. 20:00 uur Party Rental Company – Torenstraat Advocaten
vr. 7 sept. 21:00 uur Aerofit – De Schulpwei

IEDEREEN EEN SPORTIEF EN GEZELLIG VOETBALSEIZOEN TOEGEWENST!

Tags

SeizoenStartZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top