Skip to content

Burgemeester en Wethouder van Dijk geven startsein rolstoeldriedaagse

6 september 201243 second read

Wassenaar – Op dinsdag 4 september werd de start van de rolstoeldriedaagse een feit. In huize Willibrord in Wassenaar werd het startschot gegeven door burgemeester Jan Hoekema en tegelijkertijd in het Sophiekehuis door Marc van Dijk. Na een feestelijke opening werd het lint doorgeknipt en kon de rolstoeldriedaagse van start gaan. Dinsdag 4 en woensdag 5 september volgden de deelnemers verschillende routes tussen huize Willibrord en het Sophieke huis om vervolgens op donderdag 6 september na een route door Duinrell te genieten van een barbecue.

Vrijwilligers
De rolstoeldriedaagse wordt georganiseerd door Stichting Wassenaarse Zorgverlening(SWZ). Ouderen vinden het moeilijk om zelfstandig de deur uit te gaan, daarom heeft SWZ besloten de rolstoeldriedaagse te organiseren. Een groot aantal vrijwilligers had zich gemeld om de rolstoeldriedaagse mede mogelijk te maken. Naast een groot aantal medewerkers en vrijwilligers heeft ook een aantal leerlingen van het Adelbert College zich opgegeven om mee te wandelen.

Tags

HoekemaRolstoeldriedaagsevan Dijk
Gerelateerde artikelen
Back To Top