Skip to content

Het Rabobank Stimuleringsfonds schenkt nieuwe reanimatiepop

6 september 201236 second read

Wassenaar – Het Rabobank Stimuleringsfonds heeft onze vereniging (EHBO Vereniging Wassenaar) een nieuwe reanimatiepop geschonken. Tijdens de ledenvergadering heeft Nienke Jetten de pop overhandigd. Zij is degene die ons heeft voorgedragen bij het Rabobank Stimuleringsfonds. Wij danken haar en het Rabobank Stimuleringsfonds voor deze mooie bijdrage. De reanimatiepop is een welkome aanvulling op ons oefenmateriaal, omdat “Fat Old Fred” (zo heet deze pop) dezelfde omvang heeft als personen die een verhoogd risico lopen op een hartinfarct. Op deze manier kunnen wij op een nog realistischere manier oefenen met reanimeren.

Kent u ook een organisatie of project dat misschien een bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds kan gebruiken? Kijk dan op

Rabobank.nl/denhaag voor meer informatie. U vindt daar ook het aanvraagformulier.

Tags

EHBORabobankReanimatiepop
Gerelateerde artikelen
Back To Top