Skip to content

Interland bij Badminton Club Wassenaar

10 september 20122 minute read

Wassenaar – Afgelopen donderdag was er een heuse interland bij BCW. Vanuit Luxemburg waren er 10 enthousiaste badmintonners langs gekomen om te badmintonnen. Zij verbleven op Duinrell en hadden onze club gevonden en uitgedaagd om te mogen spelen.

Het niveau van de spelers van Badmintonclub “Kayldall” verschilde van goede recreanten tot landelijke competitiespelers. Nu is het lastig om twee internationale clubs te matchen qua sterkte dus had Badminton Club Wassenaar, ook voor de komende 2 jaar gesponsord door Service Apotheek Langstraat, verschillende leden klaar staan.
En zo ontstonden er leuke combinaties waardoor er op alle niveaus gespeeld werd. Maar ook naast de wedstrijden was er meteen een leuk contact tussen de twee landen. En misschien komt er uit dit contact wel een rematch in Luxemburg! Onder het genot van een drankje in de bar werden er al vergaande plannen gemaakt!
De competitiespelers zagen meteen een mooie kans om alvast in vorm te komen voor het komende competitie seizoen dat zaterdag aanstaande gaat beginnen. Alle vijf teams van BCW spelen dan thuis in Sporthal de Schulpwei. Ze beginnen om 12.00 uur dus als u in de buurt bent en wel eens het flitsende badminton van dichtbij wilt zien dan bent u van harte welkom.

Meer informatie over Badminton Club Wassenaar kunt u vinden op de site www.bcwassenaar.nl

Tags

B.C. WassenaarBadmintonBCWassenaarInterland
Gerelateerde artikelen
Back To Top