Skip to content

Interesse in duiken? Kom op 12 september langs bij WZK Onderwatersport

11 september 20122 minute read

Wassenaar – Denkt u erover om te gaan duiken en wilt u dit leren? Of hebt u al een brevet (organisatie niet belangrijk) en wilt u uw duikervaring op peil houden? Kom dan langs op woensdag 12 september bij WZK Onderwatersport op onze open dag. Om 20:00 bent u van harte welkom in onze clubruimte in het Sterrenbad (ingang halverwege lange zijde zwembad). Aansluitend kunt u een proefduik maken (minimum leeftijd is 15 jaar). U kunt dan kennismaken met alle facetten van de duiksport. Als u een proefduik wilt maken, verzoeken wij u ons dit vooraf even te laten weten.

WZK Onderwatersport is een Wassenaarse vereniging. In verenigingsverband worden leden opgeleid om met perslucht te duiken. WZK Onderwatersport leidt op volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De behaalde brevetten zijn wereldwijd erkend.
Hebt u al een brevet, behaald bij de NOB of behaald bij een andere organisatie (bijvoorbeeld PADI, SSI etc.), dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan zo nodig verder gaan met een vervolgduikopleiding.

Wilt u een specialisatie volgen, bijvoorbeeld oriëntatie, nitrox of decompressieduiken? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Voor de beginnende duiker heeft WZK Onderwatersport voor de zwembadtrainingen een perslucht uitrusting beschikbaar.

Voordelen van een vereniging
De voordelen van duiken bij een vereniging zijn duidelijk. Een gedegen, internationaal erkende, opleiding door ervaren instructeurs, ervaren buddies, niet meer op zoek naar een buddy, veel kennis en ervaring op duikgebied, wekelijks een georganiseerde duik, elke woensdagavond conditie- en duiktraining in het Sterrenbad, een eigen compressor voor de perslucht en, last but not least jaarlijks een duikvakantie.

Wij hopen u op onze open dag (hoewel open avond een beter woord is) te mogen verwelkomen. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij Guus Harberink, tel. 06-42150975 of e-mail: onderwatersport@wzk.nl.
U kunt natuurlijk ook onze website raadplegen: www.wzk-onderwatersport.nl.

Tags

DuikenOnderwatersportWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top