Skip to content

Goede start Advocatenkantoor Torenstraat

16 september 20122 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie is na een zomerstop van 3 maanden weer begonnen. Er hebben enkele veranderingen plaatsgevonden in sponsornamen. Zo is Esting Transport verandert in Advocatenkantoor Torenstraat en W.A.A. v.d. Kooij verandert in “Timmer- en onderhoudsbedrijf Dick Van Egmond”. Tevens heeft zich een geheel nieuw team aangemeld in de naam van Aerofit. Na twee jaar op de wachtlijst te hebben gestaan en door de terugtrekking van De Tegenpartij konden zij eindelijk mee gaan draaien in deze schitterende competitie.

Zoals eerder vermeldt heeft advocatenkantoor de sponsoring overgenomen van Esting Transport. Het is een sociaal kantoor aan de Torenstraat in Den Haag met dertien enthousiaste advocaten, die werkzaam zijn op veel verschillende rechtsgebieden en op een sportieve manier strijden voor de belangen van hun cliënten. Met deze wijziging van sponsor is het karakteristieke paars-witte tenue vervangen voor een flitsend roze-zwarte outfit. Het spelersbestand is ongewijzigd. Het bekt wellicht wat minder lekker, maar “het altijd lastige Esting” zal dus voortaan “het altijd lastige Torenstraat” worden. Party Rental Company, de kampioen van vorig jaar, heeft direct ondervonden hoe lastig het strijden is tegen Torenstraat. Waar de spelers van het toenmalige Esting vorig jaar al als enige team in staat waren PRC in de reguliere competitie een nederlaag toe te brengen, leek het ook vrijdag direct af te stevenen op een stunt. Bij rust stond Torenstraat met 3-1 voor, met zeer veel moeite lukte het PRC echter vlak voor tijd toch nog op gelijke hoogte te komen. Uiteindelijk werd het 3-3, een stand waarmee een ieder wel kon leven. Deze goede start geeft in ieder geval veel vertrouwen voor de toekomst. Via deze weg bedanken de spelers van Advocatenkantoor Torenstraat Frank en Esther van Esting Transport voor de goede zorgen van de afgelopen jaren en wensen zij hen veel succes met hun Stichting Hoogvliegers! Inmiddels heeft Advocatenkantoor Torenstraat hun tweede wedstrijd met 6 – 3 gewonnen van Rickies Feest / De Prins en gaan zijn samen aan de leiding met Party Rental Company. Beide teams hebben vier punten uit twee wedstrijden.

Tags

SchulpweiTorenstraatZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top