Skip to content

BC Wassenaar start nieuw competitieseizoen

23 september 20122 minute read

Wassenaar – Zaterdag 15 september is Badminton Club Wassenaar, gesponsord door Service Apotheek Langstraat, begonnen aan het nieuwe competitieseizoen. Dit jaar strijden vijf teams om kampioenschap eind januari. Het eerste team speelt dit jaar in de 2e klasse van de regiocompetitie. Het tweede team 4e klasse, het derde team 6e klasse en team vier en vijf spelen 8e klasse. Leuk detail is dat dit jaar weer meer jeugdleden meespelen in de seniorencompetitie.

Dat deze jeugdleden een aanwinst zijn blijkt uit de uitslagen van afgelopen twee weken. Team 4 heeft zelfs al twee keer met een ruime uitslag gewonnen. Een zeer goede start dus voor het vierde! De andere teams kennen lichtelijk wat opstartproblemen. Ook dat komt vast vanzelf goed naarmate de competitie vordert. Team 1 speelde de eerste week gelijk en afgelopen zaterdag verloren zij met 3-5. Team twee verloor de eerste week met 1-7 thuis en de tweede wedstrijd met 6-2. Ook team 3 moest zondag haar meerdere erkennen, maar scoorden de eerste wedstrijd maar liefst met 8-0. Team 5 verloor de eerste wedstrijd nog met 3 -5, maar wist de tweede competitiewedstrijd met 3-5 te winnen.

Vind u het leuk om alle uitslagen te bekijken en verslagen van de wedstrijden te lezen? Dan kunt u daarvoor terecht op onze website, www.bcwassenaar.nl.

Aanstaande zaterdag 29 september worden er weer thuiswedstrijden in Sporthal De Schulpwei gespeeld. Vanaf 12 uur is iedereen welkom om de badmintonnende plaatsgenoten aan te moedigen.

Tags

B.C. WassenaarBadmintonBC WassenaarCompetitiestart
Gerelateerde artikelen
Back To Top