Skip to content

Competitiestart Wassenaarse Volleybal Vereniging

23 september 20122 minute read

Wassenaar – Het is zover. De Wassenaarse Volleybal Vereniging begint aan de competitie in het seizoen 2012-2013. Er wordt gespeeld met vier teams, namelijk twee mixteams en één herenteam in de recreatiecompetitie en een meisjesteam in de reguliere competitie van de Nederlandse Volleybal Bond. Het meisjesteam bijt de spits af op 29 september met een uitwedstrijd tegen Novo. Daarna zijn er op 5 oktober in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 de eerste thuiswedstrijden die allen om half negen beginnen. In totaal zullen de WVV teams in deze competitie tot eind april 2013 51 wedstrijden spelen. En daarvoor zullen actieve leden bij de thuiswedstrijden de fluit-en telbeurten verzorgen.

En dat het een spannende aangelegenheid wordt dat staat nu al vast. Het herenteam gaat zijn titel verdedigen. De heren werden vorig seizoen ongeslagen kampioen in de herenrecreatie-competitie Haaglanden. Dus zij zullen hun reputatie moeten waarmaken. De kwaliteit daarvoor is zeker aanwezig. De mixteams zullen wederom hun partijtje goed meedraaien en wellicht komt daar weer eens een kampioen uit voort, zoals in het verleden vele malen is gebeurd. Het meisjesteam, in de leeftijd van 15-18 jaar, is nieuw. WVV is dus nieuwsgierig hoe zij het gaan doen.

Nadat u dit gelezen hebt zult u wellicht denken dat wil ik ook wel. Volleyballen in een ruime sporthal is altijd een spectaculaire gebeuren. En dan ook nog meespelen in de volleybal-competitie dat maakt het geheel zeer aantrekkelijk. Daarom is nu het moment gekomen om de sportspullen in de sporttas te doen en naar sporthal De Schulpwei te komen en kennis te maken met de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Een vereniging die niet alleen sportief maar ook sociaal in haar vaandel heeft staan. Sluit je aan bij WVV en geniet van die heerlijke volleybalsport. Er wordt getraind op de woensdagavond. De meisjes van 18.15 tot 20.15 uur en de senioren van 20.15 tot 21.45 uur. De eerste vier weken zijn gratis.
Na afloop wordt er gezellig nagepraat in de kantine.

Nadere informatie kunt u verkrijgen op www.wvv-wassenaar.nl of bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037. Tot spoedig ziens bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Tags

CompetitiestartVolleybalWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top