Skip to content

De WVV Meisjes A1 als eerste in de competitie van wal

1 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Het seizoen 2012-2013 is van start. Het meisjes A1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging beet afgelopen zaterdag 29 september de spits af. Het was voor dit meisjesteam de eerste wedstrijd, want in het vorig seizoen bestond dit team niet. Het nieuwe team bestaat, naast enkele meisjes die vanuit het B team naar het A team promoveerde, uit nieuw toegetreden leden. Het zo gevormde meisjes A team stond in hun eerste wedstrijd in Noordwijk al dadelijk tegen het beter ingespeelde team van Novo.

In de Northgohal deden de WVV meisjes het, zeker in het begin, verrassend goed maar gaande de eerste set kwam Novo er beter in en was met 25-15 WVV de baas. Naast de ‘handicap’ van niet ingespeeld zijn, was het helaas ook zo dat het WVV team haar spelverdeelster miste. Novo maakte gretig gebruik van de onervarenheid bij de WVV-sters.

Set 2 werd eveneens met 25-15 verloren. Ondanks dat WVV in de derde set verbeten begon, want er zit duidelijk mogelijkheden in dat team, lukte het niet om het Novo ook maar even lastig te maken. Je kon helaas in het veld nog volop zien dat het team in deze samenstelling slechts enkele trainingen heeft afgerond. Zodra de WVV-sters wat beter op elkaar ingespeeld raakt zal naar stellige verwachting het spelpeil en de resultaten duidelijk verbeteren. Nu ging ook set 3 nog verloren en wel met 25-14.

Aanstaande vrijdag speelt het WVV Heren 1 team, de kampioen van vorig seizoen, hun eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen tegen de Heren van Merenwijk, om 20.30 uur in sporthal De Schulpwei

Ook mee doen? Nadere info is te verkrijgen bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top