Skip to content

Team 3 en 4 koplopers in badmintoncompetitie!

1 oktober 20122 minute read

Wassenaar – In Sporthal de Schulpwei was het afgelopen zaterdag weer afgeladen met badmintonners, coaches, trainers en supporters. Alle teams (gesponsord door Service Apotheek Langstraat) speelden daar de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Ook deze week winst, gelijkspel en verlies. Team 1 maakt er deze week wederom een gelijkspel van. Team 2 verliest helaas met 2-6. Team 3 speelt 4-4, wat voor hen betekent dat zij nu aan kop staan in hun competitie, houd vol team 3! Ook team 4 gaat na drie speelweken aan de leiding. Afgelopen zaterdag sleepten zij een 5-3 overwinning binnen.

Voor team 5 zou het geen makkelijke week worden. Met twee dames en twee heren startten zij met de herendubbel. Peter Akerboom en Remco de Rooij gingen meteen voor een snelle winst partij. Door de tegenstander onder druk te houden leverde dit het gewenste resultaat op. De damesdubbel werd door Liza Horzelenberg en Melissa van Deursen gespeeld, een zware opgave voor onze dames. De dames van het andere team waren helaas een maatje te groot. De beide herensingles zijn gewonnen in twee sets door Remco en Peter. Ondanks hun inzet hebben Liza en Melissa beide hun single niet kunnen winnen. Met nog twee partijen te gaan en een tussenstand van 3-3 tijd voor de mixen. Liza en Remco konden de eerste set niet winnen, maar met wat tips van de coach draaide dat in de tweede set om. Ook in de derde, beslissende set wisten Liza en Remco de tips van de coach goed in het spel toe te passen, waardoor zij een winstpunt voor BCW binnensleepten. Melissa en Peter speelden een lastige partij. Een leuke wedstrijd met mooie rally’s, die resulteerde in het vijfde winstpunt voor BCW.

Graag nog een keertje zien hoe een competitiewedstrijd eruitziet? Kom dan kijken aanstaande zaterdag 6 oktober in Sporthal de Schulpwei, we starten om kwart over 12.
Meer informatie: www.bcwassenaar.nl

Tags

B.C. WassenaarBadmintonBC WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top