Skip to content

Vriendjes & Vriendinnetjes Toernooi Badminton Club Wassenaar

8 oktober 20120 second read

Wassenaar – Zaterdag 6 oktober organiseerde de Activiteiten Commissie van Badminton Club Wassenaar het vriendjes en vriendinnetjes toernooi voor de jeugd. Iedereen mocht een vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje meenemen en meedoen aan de grabbelton. Er waren voldoende aanmeldingen en iedereen had ook iemand meegenomen.

Om negen uur stond alles klaar en was iedereen aanwezig. Tijd voor de warming up! Lekker rennen, rekken en strekken en alle kinderen waren er klaar voor. Er werden rondes gespeeld en na iedere ronde opnieuw gegrabbeld zodat je iedere ronde tegen iemand anders speelde. Er werd nog even pauze gehouden met limonade, komkommers en spekkies. Toen werd er nog een aantal keer gegrabbeld en daarna een racketrace zodat we ondertussen de punten konden optellen. Nadat iedereen weer was bijgekomen van de racketrace was het tijd voor de prijsuitreiking. De 1e prijs ging naar Raymond en Jens. De 2e prijs was voor Nova en Kirsten. Ook was er nog een troostprijs voor Ryan en Kay, omdat zij zo ontzettend goed hun best hebben gedaan! Het was een zeer geslaagde, maar ook zeker een hele gezellige ochtend!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken (of meedoen) op zaterdagochtend vanaf 9 uur! Voor meer informatie www.bcwassenaar.nl

Tags

B.C. WassenaarBadmintonBC WassenaarToernooi
Gerelateerde artikelen
Back To Top