Skip to content

Winter in Paradise

22 oktober 20124 minute read

Den Haag – STET The English Theatre sluit het jaar toepasselijk af met drie Engelstalige voorstellingen in winterse sferen in De Koninklijke Schouwburg – Het Paradijs, Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag

A Wish in Winter is een spannend en uitdagend sprookje voor jongeren, die bewegingstheater combineert met live muziek en vertelkunst.
Sam is een tiener en dat haat hij. School is saai, zijn ouders zijn irritant en meisjes zijn super onlogisch. Op een koude winteravond ziet Sam een ster die zo oogverblindend fel is, dat hij iets doet wat normaal niet in hem op zou komen; Sam doet een wens. Als hij de volgende dag op zoek naar de ster gaat, vindt hij deze niet meer, maar hij vindt wel het meest prachtige, magische en frustrerende meisje dat hij ooit ontmoet heeft: Yvy.
Niet geheel vrijwillig volgt hij haar naar een vreemde plek, die absoluut niet echt kan zijn…toch? Theatre of Entanglement
Data: 28 & 30 november & 1 december 19:30 en 2 december 16:00

The Time is Now staat volledig in het teken van de Soefi meesters Rumi en Hafiz die prachtige visionaire gedichten hebben geschreven. Nu is het tijd om naar hen te luisteren. De Canadese sopraan Nicole Jordan en de Britse verhalenverteller Ashley Ramsden nemen u drie avonden mee op een reis door hun rijkdom aan wijsheden en hun van manier van liefheden. Ervaar het licht dat Rumi en Hafiz volgden. “Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I’ll meet you there.”-Rumi Nicole Jordan en Ashley Ramsden
Data: 14,18 en 20 december 20:30

A Christmas Carol door Dickens kan natuurlijk in een winterprogramma als dit niet ontbreken. We vieren de 200e geboortedag van Charles Dickens met deze voorstelling die in internationaal Den Haag een ware traditie genoemd mag worden. De Britse meester verhalenverteller Ashley Ramsden voert u mee door de donkere steegjes en over hobbelige Victoriaanse straten in het Engeland van de 19e eeuw waar de ontmoeting met de drie tijdsgeesten dit klassieke verhaal kenmerken. Deze aangrijpende voorstelling is vandaag de dag nog steeds actueel en relevant in een wereld waarin de kloof tussen rijk en arm steeds groter wordt en de verdeling van macht en kennis nog steeds niet in balans is.
Data: 9 & 16 december 16:00, 12, 15 en 19 december 19:00 (met buffet)

De voorstellingen van 12, 15 en 19 december worden gevolgd door een table d’hôte waarbij Mr Scrooge uw gastheer is. Voor speciale dieet wensen contact STET op info@theenglishtheatre.nl.

Steun met ons, Action for Children in Conflict!
In de geest van dit seizoen nodigen wij het publiek uit om het goede doel Action for Children in Conflict in Kenia te steunen. Leden van Entanglement deden voor deze stichting theater workshops in de achterbuurten van Nairobi en werkten samen met de landen directeur John Muiruri. John schreef ons het volgende:
“Thank you so much for the good work that you are doing. I will be happy on behalf of Action for Children in Conflict to receive the donations made by the audience. Action for Children works with street children, children in schools, where we run a feeding project, children and mothers in the Thika women prison and elderly youth from the streets.
Action for Children can use old tailoring machines, carpentry tools, spanners, pens, pencils, writing materials, clothing’s for children between 0 to 16 years, I suppose whatever the audience donates will be welcome!”

We vragen u om óf een klein kadootje mee te nemen voor onder de boom, graag met een sticker met BOY of GIRL en de leeftijd, óf om een donatie te geven in de daarvoor beschikbaar gestelde doos. Voor meer informatie zie http://actionchildren.or.ke

Informatie en reserveringen: TheEnglishTheatre.nl T 0630050018 of op www.KS.nl

Tags

STETWassenaarWinter in Paradise
Gerelateerde artikelen
Back To Top