Skip to content

Uitstekende overwinning voor WVV tegen Leython

25 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Tegen de Mix 4 van Leython speelden de Mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging in Leiderdorp een magnifieke wedstrijd. In de eerste instantie leek het er nog niet zo op. In set een wist Leython de fanatiek gestarte WVV team bijzonder goed staande te houden. De stand bleef tot op het einde aan toe keurig in evenwicht. In de spannende slotfase kon winst of verlies nog alle kanten op. Uiteindelijk wist WVV, door een mooie smash, het felbegeerde laatste punt te scoren en pakte zij de setwinst bij, let wel, 28-30!

Van de energie die Leython in set één nog liet zien was in de daarop volgende sets niet veel meer over. WVV liet, door uitstekend volleybal, haar tegenstander alle hoeken van het veld zien. Leython kreeg en had het moeilijk. Set twee en drie werden zodoende door de WVV-ers eenvoudig met 16-25 en 17-25 gewonnen. Voor de WVV-ers was zodoende Set 4 helemaal gesneden koek. Ook met, bij WVV, de rem erop was Leython niet bij machten om ook daar voldoende weerstand tegen te bieden. Setwinst met 15-25. Met een glansrijke 0-4 totaal overwinning togen de Wassenaarders huiswaarts.

A.s. vrijdag de 26 ste oktober staan op het programma: VCS Mix2-WVV Mix1 in Sassenheim en WVV MA1-RVV MA1 en WVV Mix 2-Merenwijk Mix2 om 20,30 uur in sporthal de Schulpwei.

Ook mee doen? Nadere info is te verkrijgen bij secretaris Ger van Weerlee, tel. 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top