Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging winnen

30 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag was het bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging weer volleybalavond. In sporthal De Schulpwei speelden het Mix 2 team en het Meisjesteam een thuiswedstrijd. Het Mix 2 team was zeer goed op dreef tegen Merenwijk 4 uit Leiden. Daiva, Djoeke, Peggy, Erik, Hans, Marcel en Ruud zetten, onder de prima leiding van scheidsrechter Kilian van der Kleij, meteen de vaart er in en namen een voorsprong van 17-4 en hielden die vast tot aan 25-9. Zo ook in de sets 2, 3 en 4. Het soepel draaiende WVV team speelde de Merenwijkers, met o.a.felle smashes van Erik en Hans, naar een regelmatige nederlaag met 25-14, 25-15 en 25-10. Een 4-0 overwinning derhalve. Het team hoopt dat de geblesseerden Robert en Wim weer snel zullen aansluiten.

Het Meisjes A1-team speelde tegen RVV uit Rijswijk. Dit team, bestaande uit Camilla, Claudia, Haley, Juliette, Kayla, Laura en Troy en getraind en gecoached door Catherine Monroe, kan nog ver komen in deze competitie. Er zit veel progressie in het spel en de meisjes weten elkaar goed te vinden. Onder leiding van scheidsrechter Joris Hornman en teller Jan Stegeman werd in de eerste set snel een voorsprong van 6-1 opgebouwd. Even kwam RVV nog terug bij 12-12, maar met goed volleybal trokken de WVV meisjes de set met 25-15 naar zich toe. Ook in set twee werd het 12-12. Daarna liep het wat minder bij WVV en kon de tegenstander uitlopen tot 16-20. Een time out bracht de WVV meisjes weer bij de les en RVV van haar stuk want na 21-21 kon WVV de set binnenslepen met 25-21. In set drie lag na een stand van 8-1 voor WVV de overwinning voor het grijpen. En dat ging ook gebeuren. Nog even kwam RVV terug bij 16-16, maar daarna werd met een prima servicebeurt van Claudia, de set binnengehaald met 25-16. De vierde set speelden de WVV meisjes superieur uit met 25-13. Een prima 4-0 overwinning die een tweede plaats in de poule oplevert!

Overige uitslagen: WVV Meisjes – Waterlanders 1-3 (23-10) en VCS 2 – WVV Mix 1 2-2.

Programma: vrijdag 2 november VCS 1 – WVV Mix 1 en zaterdag 3 november Gemini Kangeroes – WVV Meisjes.

Wil je deel uitmaken van de sportieve en gezellige recreatiegroep van WVV kom dan naar sporthal De Schulpwei. Voor info kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.