Wassenaarse Volleybal Vereniging is strijdbaar

7 november 20122 minute read

Wassenaar – In het jaar dat de Wassenaarse Volleybal Vereniging 50 jaar bestaat valt op, dat naast de gehouden jubileumactiviteiten, haar volleybalteams zeer strijdbaar zijn in de onlangs gestarte volleybalcompetitie. Zorgen zij ook voor een cadeau? Ook nu weer waren het Mix 1-team en het Meisjesteam verwikkelt in een hevig gevecht met hun tegenstanders.

Mix 1, met Elly, Jeanne, Kirsten, Peggy, Erik, Mathieu en Ruud, speelde in Sassenheim tegen het Mix 1-team van VCS. In het verloop van de wedstrijd wisselden de kansen. En er zat behoorlijke spanning op het veld waarbij alles uit de kast werd gehaald om de punten te verzamelen. Ondanks een goede servicebeurt van Elly trok VCS set 1 naar zich toe met 25-19. En in de tweede set hetzelfde beeld. Maar nu trok WVV aan het langste eind en won deze met 19-25. In set 3 viel Peggy in als setupper. En het liep als een trein. Met goed volleybal en harde smashes van Mathieu werd een voorsprong opgebouwd die resulteerde in setwinst met 15-25. En onze Mixers kregen het idee dat hier meer was te halen dan een gelijkspel. En in set vier werd wederom een voorsprong verkregen. Maar de lange mannen van VCS hadden een goed antwoord op het spel van WVV en wonnen daardoor deze set met 25-23. Een verdienstelijk gelijkspel, maar toch hadden de WVV-ers het idee dat hier meer in had gezeten.

Het meisjesteam van WVV speelde op zaterdag tegen Gemini-Kangeroes in Voorschoten.
En zoals al eerder vermeld gaan deze meisjes steeds beter spelen. Ook nu weer werd met 18-25 en 17-25 een prachtige voorsprong verkregen. Met nog meer samenspel zal in dit soort wedstrijden winst worden behaald. Maar nu kwam WVV nog iets te kort in set drie en vier. Beiden werden verloren met 25-22. Een gelijkspel waarmee dit team op de derde plaats staat in de poule.

Programma: vrijdag 9 november in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur:
WVV Mix 1 – Gemini Kangeroes, WVV Mix 2 – VCO en WVV Meisjes – Gemini Kangeroes.

Volleyballen is een prachtige sport waarbij je goed je conditie op peil kunt houden. Kom dus naar de Wassenaarse Volleybal Vereniging en doe mee. Info op www.wvv-wassenaar.nl of bij secrtaris Ger van Weerlee tel. 070-5111037.