Topper zaalvoetbal onbeslist!

25 november 20122 minute read

Wassenaar – In de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie eindigde de topper tussen Party Rental Company (hierna: PRC) en Cafetaria ’t tonnetje (hierna: ’t tonnetje) in een gelijkspel. PRC ging goed van start en wist de openingstreffer te maken. Al snel herpakte ’t tonnetje zich en wist vrij snel de gelijkmaker te maken. Na de gelijkmaker regende het kansen voor ’t tonnetje.

Van al die kansen werd er maar één benut en was de ruststand 2 – 1 voor ’t tonnetje. In de tweede helft kwam ’t tonnetje al vrij snel op3-1 en hing er een zege op de koploper in de lucht. PRC in een nieuw lichtblauw tenue geeft zich nooit gewonnen. Je zou bijna denken wanneer ze de sporthal hebben verlaten en op weg naar huis zijn dat je eventueel zeker bent van de uitslag. Door snelle combinaties door het midden wist PRC de 3-2 en de 3-3 te maken. Vaak weet PRC op het allerlaatste moment nog de zege te pakken, maar dit keer zat er niet in. Een beter tonnetje in de eerste helft en een beter PRC in de tweede helft eindigde dan ook een 3-3 gelijkspel.

PRC behoudt dan ook een voosprong van drie punten op ’t tonnetje. Andere titelkandidaten wisten hun wedstrijd te winnen. D. van Egmond wist Aerofit met 5-2 te verslaan en heeft nog nog maar één verliespunt meer dan PRC. De Schulpwei wist J.P.Hooimans met 8-6 te verslaan. Het is dringen aan de top en PRC voelt de hete adem van diverse teams in zijn nek. Na afloop werden de zaalvoetballers getracteerd op oliebollen van Luciano. Ik moet zeggen: ze zijn echt lekker.