Skip to content

Thuiswedstrijden bij Badminton Club Wassenaar

4 december 20122 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 1 december zijn alle vijf teams van B.C.Wassenaar, gesponsord door Service Apotheek Langstraat, weer in actie gekomen. Winst voor de teams 3 en 4, gelijkspel voor team 1 en verlies voor team 3 en 5.

Door blessureleed bestond team 4 zaterdag uit 2 mannen en 2 vrouwen. Sven van Kuijen en Dennis Klaverveld en de heren van Krimpen aan de Lek gingen in de eerste twee sets (21-17 / 20-22) aardig gelijk op. Een derde set moest dan ook winst bepalen en gelukkig wisten Sven en Dennis met 21-11 het eerste punt voor BCW binnen te halen. Carola Mooijman en Stephanie Burgmeijer hadden geen enkel probleem om de dames dubbel te winnen. Dit werd met een score van 21-8 en 21-15 omgezet in het tweede punt voor BCW. Dennis ging als eerste heer de baan op. Dennis had ook geen moeite met zijn tegenstander en won dan ook met 21-11 en 21-15. Daarna was het de beurt aan Carola om de eerste damessingle te spelen. Ook Carola won overtuigend met 21-9 en 21-8. Sven wist met de single het vijfde punt voor BCW te scoren met een uitslag van 21-10 en 21-12. Stephanie had na een goede start even een kleine inzinking waardoor haar tegenstandster weer aardig bij kwam maar liep vervolgens toch uit naar 21-15. De tweede set ging met 21-16 eveneens naar Stephanie. Door een in de wedstrijd opgelopen blessure bij de tegenstanders kwam de eerste mix te vervallen. Stephanie mocht dus na de single meteen de baan weer op voor de mix met Sven. De eerste set was spannend en er werd over en weer puntje voor puntje gescoord. Met 22-20 wisten Sven en Stephanie de eerste set te winnen. Daarna bleken ze toch echt te sterk voor hun tegenstanders en wonnen de tweede set met 21-14. Een 8-0 winst voor team 4. Op naar het kampioenschap!

Meer uitslagen en verslagen van de wedstrijden zijn te vinden op www.bcwassenaar.nl.

Tags

B.C. WassenaarBadmintonBCWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top