Ga naar hoofdinhoud

Sabine Pas verlaat Wassenaarse brandweer

11 december 201248 second read

Wassenaar – Na 21 jaar bij de brandweer, 2 jaar vrijwilliger in Wassenaar, 7 jaar beroeps bij de Koninklijke luchtmacht en als laatste 12 jaar bij het Wassenaarse korps, heeft ze haar brandweer carrière afgesloten.

Afgelopen vrijdagavond 7 dec.werd ze met 3 brandweerwagens vol met familie en collega’s met toeters en bellen opgehaald bij haar woning aan de van Duivenvoordelaan. Nagekeken door verbaasde bewoners van de flat, reed ze zelf voor de laatste maal met een van de voertuigen naar de kazerne. Daar werd ze opgewacht door collega’s en oud collega’s.

Tijdens een gezellig samenzijn, met een hapje en een drankje, werd ze door de commandant met waarderende woorden toegesproken, voor haar werk en de plezierige samenwerking met de collega’s, wat met een instemmend applaus der aanwezigen werd bevestigd. Het officiële gedeelte werd afsloten met een gezamenlijke winterse maaltijd.

Sabine start in het nieuwe jaar met een nieuwe uitdaging Samen met Henk en haar dochter Lola gaat ze een minicamping beginnen in het mooie Gaasterland, Friesland.

Tags

BrandweerSabine PasWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top