Skip to content

Party Rental Company Winterkampioen

25 december 20122 minute read

Wassenaar – Door het puntenverlies van D. van Egmond gaat de titel winterkampioen naar Party Rental Company (hierna: PRC). De laatste speeldag van de eerste helft van de competitie zat vol verrassingen. Nummer twee Cafetaria ‘t tonnetje ging genadig met 7 – 2 onderuit tegen Torenstraat Advocaten.

De spelers van ‘t tonnetje waren totaal afwezig en zaten met hun hoofd mogelijk al aan de kerstdis. Dit deed niets af aan het goede spel van Torenstraat Advocaten. Zij waren gebrand op een goed resultaat. Zij staan voor hun doen ook te laag op de ranglijst. In de tweede helft van de competitie gaan zij zeker richting middenmoot. Het team van D. van Egmond zal bij winst nog kans maken op de wintertitel. Lifetrack was voor het team Van Egmond toch een te moeilijke obstakel. De wedstrijd eindigde in 4 – 4 en hierdoor gaat de wintertitel naar PRC. De derde verrassing was het gelijkspel van De Schulpwei tegen de Katwijkers. Hier werd een eindstand bereikt van 5 -5. PRC heeft de eerste helft van de competitie nog niet verloren. Wel hebben ze drie keer gelijkgespeeld. Ook zijn een aantal wedstrijden met één doelpunt verschil gewonnen. Met zes verliespunten gaan zij aan de leiding en hebben zij vier punten voorsprong op D. van Egmond en De Schulpwei. D. van Egmond heeft nog een inhaalwedstrijd tegoed. Het blijft dus dringen aan de top. Het kampioenschap zal beslist gaan worden tussen PRC, D. van Egmond en De Schulpwei. Hoewel Cafetaria ‘t tonnetje net zoveel punten heeft als De Schulpwei zien zij zich niet als kanshebber. De tweede helft van de competitie start al weer op 3 januari 2013 en gaat zeker voor de nodige verassingen zorgen.

Tags

Party RentalWassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top