Skip to content

Wassenaarse Volleybal Vereniging in het nieuwe jaar

10 januari 20133 minute read

Wassenaar – Een nieuw jaar en een herstart van het seizoen. In 2012 vierde de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) haar 50-jarig bestaan met een toernooi, een receptie en een uitgaansdag voor de leden. Een zeer geslaagd jaar voor WVV met ook nog een kampioenschap voor het herenteam en een sporthuldiging door de gemeente van dit team en haar secretaris.

Ook in haar 51e jaar heeft de Wassenaarse Volleybal Vereniging weer vele activeiten op het programma staan. Naast de wekelijkse trainingen en competitiewedstrijden is er reeds op woensdag 16 januari a.s. een groot volleybalevenement. Dan wordt in sporthal De Schulpwei het traditionele WVV-Olieballentoernooi gehouden. Mede mogelijk gemaakt door de zeer gewaardeerde sporthalbeheerder Eric van Leeuwen die op die dag zijn verjaardag viert!

Aan dit gezellige recreatietoernooi nemen alle (ere)-leden deel, tezamen met familie, vrienden en kennissen. Maar ook u/jij kunt meedoen. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met het volleybal. We beginnen om 19.00 uur. Na afloop komen we tezamen in de kantine van de sporthal om onder het genot van een drankje en een hapje terug te blikken in 2012 en vooruit te kijken naar 2013.

Volleybalclinic
In februari/maart zal een volleybalclinic worden gegeven door topvolleyballers. Met deze clinic laten de clinicgevers zien hoe de leden hun volleybalniveau kunnen verhogen. De leden waren over de tot nu toe gehouden clinics zeer enthousiast en zien weer uit naar dit evenement.

World Cup
In de loop van dit jaar hebben het Nederlandse Volleybalmannen- en vrouwenteam de belangstelling van WVV. Beide teams timmeren aan de weg met deelname aan World Cup wedstrijden en EK toernooien. Deze wedstrijden vinden in het buitenland plaats, maar in de aanloop naar deze evenementen zullen door WVV oefenwedstrijden van deze teams worden bezocht. Ook hiermee kun je veel volleybalkennis opdoen die je in de wedstrijden kunt gebruiken.

WVV Lente Vreugd Toernooi
De maand april staat in het teken van het grote WVV Lente Vreugd Toernooi. Op 20 april zullen op vier velden in sporthal De Schulpwei vele teams aantreden om te strijden voor de toernooiwinst. Na het succesvolle jubileumtoernooi in 2012 wordt dit toernooi opnieuw gehouden. Het toernooi staat open voor (mix)recreatieteams van bedrijven, instellingen en verenigingen. Voor inschrijving kun je informatie verkrijgen bij Peggy Verwey via cverwey4@planet.nl.

Buitenvolleybal
En we sluiten het seizoen 2012-2013 af met ons buitenvolleybal gebeuren. Elke woensdagavond in de maand mei wordt er vanaf 19.30 uur, bij goed weer, gevolleybald op het grasveld achter de v.m.Wethouder Huibregtseschool aan de Burmanlaan. Ook aan dit evenement kan een ieder meedoen. Lekker buiten een balletje slaan.

Voorwaar veel attractief volleybal bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging tot aan de zomervakantie. Bij zo’n vereniging wil je toch bij zijn. Dus kom bij WVV volleyballen, want het is ook van groot belang dat er voldoende lichaamsbeweging is. Volleyballen is daarvoor een prima middel. Velen gingen u/je voor, dus waarom u/jij niet.

Meer info
Kijk voor info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037. Of kom gewoon op de woensdagavond om 18.15 uur (jeugd vanaf 15 jaar) of 20.15 uur (senioren) met je sportspullen naar sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade en doe lekker mee.

Tot dan.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top