Ga naar hoofdinhoud

Badmintonners in actie

14 januari 20132 minute read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag zijn vier van de vijf seniorenteams, gesponsord door Service Apotheek Langstraat, weer in actie gekomen. Het vijfde team heeft nog een extra weekje vrij, zij komen komend weekend weer in actie. Team 4 wint met 5-3! Zij zijn zeer goed op weg om dit seizoen kampioen te worden. Ook team 3 is op weg naar kampioenschap, ondanks dat zij afgelopen zaterdag met 2-6 verloren. Door de vele blessures in team 2 gaat het met hen dit jaar iets minder goed, dit weekend verloren zij met 2-6.

Voor team 1 het eerste thuisverlies deze competitie. Deze dag een uitdaging te gaan tegen de medekoploper uit Sassenheim. Marco van Leeuwen en Jim Stegeman zorgden voor het eerste punt. De eerste set ging hen gemakkelijk af, 21-13. De tweede set ging minder gemakkelijk. De mannen van Sassenheim maakten in de verlenging net twee punten meer. Gelukkig herstelden Marco en Jim in de derde set weer. Op de baan naast de heren hadden Akkemay Huininga en Eveline Spring in ’t Veld iets minder geluk. De tweede set sleepten zij er nog net een verleningen uit, maar helaas net niet genoeg voor een derde set. Marco won zijn single in twee sets. Eveline speelde een lange, zware partij, maar helaas net geen winstpuntje. Ook Jim en Akkemay konden niet voor een winstpunt zorgen. Met nog twee wedstrijden te gaan bij een stand van 2-4. Marco en Eveline speelden een mix met hoog tempo. De eerste set ging wat moeizaam, maar de tweede liep als een trein. Akkemay en Jim kwamen steeds meer in hun spel, na de eerste set te hebben verloren, wonnen zij de tweede. Helaas konden zij dit goede spel niet vasthouden in de derde set. Met een 3-5 verlies dus toch weer 3 punten erbij voor BCW team 1.

Voor alle andere wedstrijduitslagen kunt u een kijkje nemen op www.bcwassenaar.nl.
Zaterdag 26 januari spelen we de laatste thuiswedstrijden in Sporthal de Schulpwei. Een spannende dag, want hoeveel teams gaan het kampioenschap halen?

Tags

B.C. WassenaarBadmintonBCWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top