Skip to content

WVV Mix 1 ontmoet concurrent Leython.

18 januari 20132 minute read

Wassenaar – Vrijdag de 18e is Leython in Leiderdorp de tegenstander van het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging. De WVV-ers die 4e staan zullen moet opboksen tegen Leython dat als 2e op de lijst er iets beter voorstaat.

De ervaring leert dat WVV zich dan altijd beter weet op te peppen dan anders. “We gaan het Leython moeilijk te maken”is veela al het devies. Het WVV team mist nog steeds Esther Kaptein wegens een blessure. Gelukkig is Peggy Verweij bereid om in te vallen. Een wisselspeler(speelster) op de bank te hebben is alleen maar plezierig om te weten De WVV Mix 1 heeft nog geen partij verloren. Want ook afgelopen week konden de WVV-ers, het enge kleine sportzaaltje van Douze ongeschonden verlaten, 2-2. Tijdens die wedstrijd, waar de Mix 1 van WVV duidelijk in het nadeel was, kwamen zij telkens terug van een hopeloos geachte achterstand.

Donderdag speelt de Mix 2 van WVV, die afgelopen week hun koppositie door een 2-2 gelijkspel tegen NOVO knap hebben kunnen verdedigen, tegen InUpGo uit Roeofarendsveen. Waar InUpGo, qua niveau, dit seizoen staat is een beetje onduidelijk. Zij zijn tegen ‘sterke’ teams vreemd genoeg ‘minder’ en sterker tegen ‘mindere’ teams. WVV daar en tegen weet ook tegen de sterkte teams in de poule een goed resultaat te behalen. Ook in deze wedstrijd wordt dat verwacht. WVV aanvoerster Daiva Oliehoek heeft Kirsten Harberink weten te strikken om met het team mee te spelen. Mede daardoor zijn er winst kansen. De koppositie kan behoorlijk verstevigd worden.

Zaterdag 19 januari spelen de WVV meisjes 1 in Noordwijk tegen de meisjes van NOVO.
Verleden week ging het tegen Leython niet best. Want in de met 0-4 verloren wedstrijd tegen Leython waren de WVV-sters een behoorlijk maatje te klein. Natuurlijk het WVV team miste o.a. belangrijke speelster van haar aanval. Mede daardoor wisten ze geen vuist te maken.
Tegen NOVO aanstaande zaterdag is het team weer compleet. Ondanks dat NOVO een van de sterkste teams in de A poule is, zijn de verwachtingen van trainer/coach Catherine Monroe hoog gespannen. We zijn benieuwd.

Kom ook volleyballen bij WVV. Bel secretaris Ger van Weerlee, tel 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top