Skip to content

Schildersbedrijf J.P. Hooijmans flikt het

19 januari 20132 minute read

Wassenaar – Na een ruime overwinning op Cafetaria ’t tonnetje is ook koploper Party Rental Company aan de zegenkar van Schildersbedrijf J.P. Hooijmans gehangen. Het team van J.P. Hooijmans was voor deze wedstrijd compleet aangetreden met maar liefst negen spelers.

Het schildersbedrijf kwam al snel op een 4-0 achterstand. Dit was tevens de ruststand. Na een donderspeech van J.P. zelf, sponsor en volgens zijn eigen spelers topkeeper van het team kwam er een heel ander team uit de kleedkamer. Binnen vijf minuten werd er drie keer gescoord door het team van J.P. Dit gebeurde wel met behulp van de blunderende reservekeeper van PRC. Na de 4-4 gemaakt te hebben brandde er een hevig gelijkopgaande sportieve wedstrijd los. Het kon alle kanten op met kansen aan weerszijde. Toch kwam PRC steeds op een voorsprong. Met nog
twee minuten te gaan stond PRC met 6 – 5 voor en leek de strijd gestreden. Schildersbedrijf J.P. Hooijmans voerde de druk nog eens op met een combinatie van jonge en wat oudere spelers. Dat resulteerde in de terechte gelijkmaker. Met nog weer een tandje bijgezet te hebben maakte het team van J.P. Hooimans in de slotseconde van deze bloedstollende en zeer sportieve wedstrijd de winnende treffer. Zo trok J.P. Hooijmans met 7-6 aan het langste eind. Door de nederlaag van PRC heeft de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie een nieuwe koploper.

Het team van D. van Egmond gaat aan de leiding door rode lantaarndrager Real Maaldrift met 9 -0 te verslaan. Cafetaria ’t tonnetje wist na twee nederlagen weer eens te winnen. De Katwijkers werden na 3 – 1 voor hebben te staan met 5-3 richting Katwijk gestuurd. De Schulpwei had geen moeite met The New Boys uit Den Haag. De laatste wedstrijd op de avond tussen Aerofit en Lifetrack ging in een hoog tempo en vol op de aanval. Aerofit was net iets fitter en won met 8 – 6. In de top staan vier ploegen binnen 4 punten en dat maakt de competitie spannend. Ook zijn deze zogenaamde topploegen te verslaan en laten ze regelmatig steken vallen. Volgende week de strijd om de eerste plaats tussen Party Rental Company en Timmer- en onderhoudsbedrijf Dick Van Egmond.

Tags

HooijmansWassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top