Skip to content

Gemeenteraadsfractie Partij voor de Dieren reikt oorkonde uit aan Brandweer Wassenaar

31 januari 201342 second read

Wassenaar – Vandaag bracht de gemeenteraadsfractie van de Partij voor de Dieren een bezoek aan het Brandweermuseum Wassenaar. Op dit moment is in het museum de tentoonstelling ‘De brandweer redt dieren’ dit was ook de reden voor dit bezoek.

Maar het bezoek was meer dan een interessante tentoonstelling over het redden van dieren. Ook het brandweerkorps van Wassenaar werd in het zonnetje gezet, ze ontvingen van de Partij voor de Dieren een oorkonde voor het redden van dieren. In Wassenaar is de brandweer regelmatig druk met het bijvoorbeeld uit de sloot halen van vee zoals koeien en paarden hiervoor werden ze dan ook vandaag onderscheiden.

Ook Burgemeester Hoekema stuurde een tweet over deze oorkonde.

Tags

BrandweerPvdDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top