Skip to content

Warme Truiendag 2013

5 februari 201338 second read

Wassenaar – Vrijdag 8 februari is het weer Warme Truiendag.Op deze dag zet iedereen de verwarming één graad lager. Hiermee wordt per graad maar liefst 7% energie bespaard en dus ook 7% CO2 uitstoot voorkomen.

Met een trui aan wordt het klimaat gespaard zonder verlies van comfort. Ook de gemeente Wassenaar ondersteunt dit initiatief door op alle gemeentelijke kantoorlocaties de verwarming een graadje lager te zetten. Doet u ook mee?

Kyoto-overeenkomst
De Warme Truiendag is een initiatief van Het Klimaatverbond en wordt jaarlijks op of rond 16 februari gehouden. Dat is de dag waarop in 2005 de Kyoto-overeenkomst in werking trad. De dag herinnert iedereen aan de afspraken van het verdrag van Kyoto: ook in Nederland moet de uitstoot van broeikasgassen verminderen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.warmetruiendag.nl.

Tags

TruiendagWarmeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top