Skip to content

Prima overwinning voor WVV meisjes A1 en Mix 1

1 maart 20132 minute read

Wassenaar – Binnen de gelederen van de Wassenaarse Volleybal Vereniging deden de jongedames van het A1 team en de Mix1 goede zaken beiden wisten ze hun tegenstander met ruime cijfers te verslaag. De Girls deze deden dat met 3-1 tegen Gemini Kangaroes uit Voorschoten. Trainer-coach Cathrine Monroe bekende reuze trots op haar meiden te zijn. Want ook al moest het team enkele belangrijke steunpilaren missen de WVV-sters bezitten voldoende zelfverzekerdheid om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Via (oeps) 23-25, 26-16 (mede dankzij prachtige service beurt van Maddy Shirley) 26-16 en 25-21 grepen het A1 team een welverdiende 3-1 overwinning.

Ook de Mix 1 van WVV liet in dit geval Douze uit Leiden hun kunnen zien. In set 1 was de stand voor Douze nog draaglijk 25-19 maar in de daarop volgende sets was Douze al volledig van de kaart gespeeld. 25-7, 25-10 en 25-14. Trainer en gelegenheids coach Wil Westgeest complimenteerde de WVV-ers voor hun oplettendheid want juist in dit soort eenzijdige wedstrijden is het moeilijk steeds maar weer het ‘koppie’ erbij te houden. 4-0, een klasse overwinning.

In Oegstgeest speelde de nog ongeslagen Mix 2 van WVV tegen VCO. Helaas trof WVV een boomlange VCO-ers die de aanval van WVV dwarsboomde wat de eerste verlies partij voor WVV opleverden 3-1. Er is dan wel verloren maar WVV behoudt nog altijd 2 punten voorsprong op VCO.

Komende wedstrijden zijn: 28 feb. Delta H1-WVV H1, InUpGo MA1 – WVV MA1 en 1 maart Gemini Kangeroes Mix 1- WVV Mix1.

Ook zin in Volleybal? Kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel Ger v. Weerlee, 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top