Ga naar hoofdinhoud

Het Lente – Vreugd Toernooi 2013 bij WVV

19 maart 20132 minute read

Wassenaar – Tijdens het 50-jarig bestaan van WVV in 2012 hield de vereniging op 21 april in dat jaar een toernooi met een aantal volleybalteams. Dat toernooi werd een grandioos succes. De deelnemers waren zeer enthousiast hierover. Daarom wil WVV dit toernooi opnieuw beleven.
Vandaar dit WVV Lente Vreugd Volleybaltoernooi op zaterdag 20 april 2013 van 13 tot 17 uur in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade in Wassenaar.

De inschrijving voor dit toernooi is reeds gestart. Het toernooi staat open voor (mix) recreanten beginners en gevorderden van verenigingen, instellingen en bedrijven.

Er hebben zich reeds vele teams aangemeld. En vol is vol, luidt het gezegde, maar dat gaat in dit geval zeker op. Aanmelding kan bij Peggy Verwey, tel 070- 5112091, e-mail jeugdcoordinator@wvv-wassenaar.nl.
De deelnamekosten bedragen € 25,00 per team. Gaarne vooraf overmaken op girorekening 416793 ten name van de Penningmeester WVV, onder vermelding van teamnaam.

Het motto van dit toernooi is “WVV Sport voor Tanzania”. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Run for Rio. Deze Stichting zet zich in om kansarme kinderen in de wereld een gezonde en gelukkige jeugd te bezorgen. Zij ondersteunt hiertoe een project in Arusha, Tanzania in Afrika. De 1e fase van dit project maakte het mogelijk dat de Dinkaschool in Arusha is geopend. De Stichting Run for Rio ondersteunt ook fase twee van dit project. Zij viert hiermee haar 25-jarig bestaan. De opbrengst is bestemd voor de bouw van een bibliotheek, een slaapzaal en voor de aanleg van sportfaciliteiten bij de school.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging zet zich gaarne voor dit prachtige doel in.

Een reden te meer om mee te doen met het Lente Vreugd Toernooi. Kom dus op zaterdag 20 april 2013 naar sporthal De Schulpwei met jouw team en geniet van een heerlijke volleybalmiddag.

Programma competitie.
Donderdag 21 maart Merenwijk tegen WVV Mix 1, vrijdag 22 maart in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur WVV Meisjes tegen VCO en WVV Heren tegen Netwerk, zaterdag 23 maart Novo tegen WVV Mix 2.
Info WVV op www.wvv-wassenaar.nl of bij secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top