Ga naar hoofdinhoud

Schulpwei wint topper!

21 maart 20132 minute read

Wassenaar – n de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie heeft het team van de Schulpwei de topper tegen D. van Egmond met 6 – 3 gewonnen. Zij komen door de winst op de eerste plaats en houden met één wedstrijd minder D. van Egmond twee punten achter zich. De strijd om het kampioenschap lijkt beslist.

Wel kan het team van Party Rental Company nog roet in het eten van de Schulpwei gooien. Party Rental Company won de wedstrijd tegen Aerofit met 9 – 4 en staat op de tweede plaats met twee punten achterstand. Party Rental Company leek een moeilijke avond tegemoet te gaan. De fitte jongens van Aerofit stond snel op een 2 – 0 voorsprong, maar de ervaring van Party Rental Company kreeg de overhand en werd het uiteindelijk een ruime overwinning.

Als Schulpwei hun laatste vijf wedstrijden winnen kunnen zij voor het eerst in hun bestaan de vlag hijsen. De Schulpwei (vroeger: de Jonkies) spelen al jaren mee en hebben eigenlijk het beste team. Vroeger vonden ze het belangrijk om balletjes door de sokken te spelen, maar daar word je geen kampioen mee. Ook in dit jonge team is nu meer ervaring gekomen en zijn ze wat serieuzer geworden. Mogelijk gaat dit leiden tot een kampioenschap.

De wedstrijd tussen Cafetaria ’t tonnetje en Torenstraat Advocaten ging gelijk op en eindigde in een 4 – 4 gelijkspel. De Katwijkers versloegen Lifetrack met 8 – 4 en staan daarmee stevig in de middenmoot. De sensatie van de avond was de winst van hekkensluiter Real Maaldrift op J.P. Hooijmans schildersbedrijf. Real Maaldrift had een aantal goede invallers uit Voorschoten gehaald. Zo stond er ineens een sterk Real Maaldrift die de tweede overwinning van het seizoen wist binnen te slepen. Het team van J.P. Hooijmans die de laatste tijd in goede doen was liet zich door de hekkensluiter verrassen en verloor uiteindelijk met 4 – 3.

Tags

SchulpweiWassenaarZaalvoetbal
Back To Top