Skip to content

Jelmer en Luke in LINGO

3 april 20132 minute read

Wassenaar – Vrijdag waren de zaalvoetballers Jelmer en Luke in Lingo te zien. Jelmer voetbalt bij Rickies Feest/De Prins en Luke voetbalt bij de aanstaande kampioen De Schulpwei. Zij hadden net als bij het zaalvoetballen een stroeve start.

De eerste drie woorden (Zweer-Gracht-Scherp) wisten zij niet te raden. Nadat Lucille Werner de woorden: “handen aan de knoppen” had uitgesproken begon het te lopen. De eerste 20 euro werd verdiend met het tienletterwoord. Hun tegenstanders Bas en Sean hadden een ruime voorsprong opgebouwd. Jelmer en Luke, beiden in Engeland geboren, kwamen steeds beter in hun spel. Met de woorden Nadelen, Octaven, Rioolput en Ambtenaren wisten ze te scoren en een voorsprong op te bouwen van 250 euro tegen 195 euro. Zij gingen uiteindelijk door naar de finale. Met een beetje mazzel konden van 250 euro naar 1.000 euro lopen. Wat stonden hun gezichten strak. Hoewel Jelmer ook af en toe zijn lach niet kon inhouden. De finale duurde 2,5 minuut en verliep niet vlekkeloos. Lucille Werner, die ooit de Playboy afwimpelde, probeerde een beetje spanning weg te nemen. De woorden Koelen en Herfst werden niet geraden. Het woord Welkom leverde een bal op. Helaas te weinig. De winst van € 250 hebben ze waarschijnlijk al besteed. Zo kent het zaalvoetbal nu ook hun tv-sterren. Je kan de uitzending terugzien op uitzending gemist Lingo van vrijdag 29 maart 2013. Je kan ook naar Van Kooten en De Bie met: “Wo ist der Bahnhof”. Het is allebei lachen.

Tags

LINGOWassenaarZaalvoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top