Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur voor Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar

28 mei 201348 second read

Wassenaar – Per 1 juli wordt Jaap Bulle (50) de nieuwe Directeur van de openbare Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar. Hij is daarmee de opvolger van de vorig jaar plotseling overleden Rob Vellinga. Jaap Bulle heeft ruime ervaring als manager binnen de bibliotheeksector. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen en woont momenteel in Amsterdam.

Jaap Bulle wordt het nieuwe gezicht van de bibliotheek in Voorschoten en Wassenaar. In die functie zal hij beide vestigingen verder ontwikkelen tot moderne, open en toegankelijke ontmoetingsplekken waar iedere inwoner zich thuis zal voelen. De bibliotheek blijft natuurlijk gericht op samenwerking met scholen, culturele instellingen en andere lokale partners. De bezoekers van beide vestigingen hebben in het verleden aangegeven zeer tevreden te zijn over de dienstverlening. Aan Jaap Bulle de taak en opdracht om te zorgen dat deze waardering onverminderd hoog blijft. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in met hem een persoon benoemd te hebben die in staat is aan deze veelzijdige rol invulling te kunnen geven.

Tags

Jaap BulleOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top