Ga naar hoofdinhoud

GroenLinks roept Wassenaarders op voor Gemeenteraadsverkiezing 2014

17 juli 20132 minute read

Wassenaar – Op 19 maart 2014 stemt ook Wassenaar voor de leden van de gemeenteraad. Een spannend moment voor u als kiezer en voor ons als politieke partij. Spannend ook voor wie tot raadslid gekozen wordt. Waarom bent u dat niet?

GroenLinks zoekt nieuw bloed. Nieuw bloed verfrist en inspireert. Daarom roepen we iedereen op die sympathiseert met GroenLinks en grote waarde hecht aan een groene omgeving en een sociaal milieu. Mensen, die net zoals wij, vinden dat je solidair moet zijn met anderen die het wat minder getroffen hebben en die niet beschikken over een ruime portemonnee – misschien wel de eindjes aan elkaar moeten knopen. Mensen die zich willen inzetten voor een groene omgeving, zich keren tegen een vierbaanssnelweg door ons poldergebied of een golfbaan van honderd hectare in het veenweidegebied. Mensen die opkomen voor de bijen en tegen het gebruik van gif zijn om het groen tussen de stoeptegels dood te spuiten.

Het raadslidmaatschap is een boeiende bijbaan. Wel een verantwoordelijke bijbaan en een bijbaan die best veel tijd en energie kost. Dat moet je natuurlijk zien zitten en vier jaar lang volhouden. GroenLinks is een serieuze partij die politiek bedrijft vanuit het hart en vanuit het hoofd en een hekel heeft aan een politiek vanuit de onderbuik – liever komen wij met argumenten waar niemand om heen kan.

Ziet u het zitten om met ons in zee te gaan? Of wilt u het er eens met ons over hebben? Geen punt, u kunt zich aanmelden bij onze secretaris Wil Vernhout: wilvernhout@casema.nl

Tags

GroenLinksWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top