Skip to content

Jeugd Badminton Club Wassenaar weer van start!

9 september 201345 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag 7 september is de jeugd van B.C. Wassenaar met volle moed begonnen aan het nieuwe badminton seizoen. De jeugd van B.C. Wassenaar bestaat uit zo’n 40 enthousiasten leden in de leeftijden 5-18 jaar. Zij worden iedere zaterdag tussen 9-12 uur door een 6-tal trainers/begeleiders getraind.

De meeste mensen kennen badminton natuurlijk van de camping en denken dat het een suffe sport is. Maar wist u dat badminton na ijshockey de snelste sport ter wereld is? Een shuttle kan een snelheid van meer dan 300 km/h halen. Lijkt het jou ook leuk om de andere kant van badminton een keer te zien? Kom dan een keer kijken op zaterdag vanaf 9 uur iedereen tussen de 5-18 jaar is meer dan welkom! Sporten bij een vereniging met leeftijdsgenoten blijft natuurlijk het leukst.

Tot zaterdag!

Voor meer informatie kijk op www.bcwassenaar.nl of op onze facebook www.facebook.com/bcwassenaar

Tags

BadmintonJeugdWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top