Skip to content

Open dag bij brandweer Wassenaar op 12 oktober

16 september 201341 second read

Wassenaar – Op zaterdag 12 oktober kunt u een kijkje nemen in de brandweerkazerne van Wassenaar. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er in de Johan de Wittstraat 39 in Wassenaar allerlei activiteiten. De toegang is gratis.

Ga zelf eens aan de slag met ‘brandje blussen’. Of ga terug in de tijd en bekijk de antieke ladderwagen. Natuurlijk zijn er moderne voertuigen te bewonderen. Ook is informatie te krijgen over wat u zelf kunt doen om een brand te voorkomen. Vindt u het erg leuk wat de brandweer allemaal doet en wilt u dat ook wel, kijk dan bij de stand ‘vrijwilliger bij de brandweer’. Voor de kinderen is er een springkussen en zijzelf kunnen een ‘brandje blussen’ of meedoen met een speurtocht. U bent van harte welkom.

Wanneer: 12 oktober van 11.00 – 16.00 uur
Waar: Johan de Wittstraat 39, 2242 LV Wassenaar
Voor wie: van jong tot oud

Tags

BrandweerOpen DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top