Ga naar hoofdinhoud

WVV gaat leden werven in de Langstraat

17 september 20133 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV), die al meer dan 50 jaar bestaat, gaat leden werven. Wassenaar, als vanouds een hockey- en voetbalbolwerk, huisvest ook heel veel volleyballers/sters. Zij zijn er, daar is WVV van overtuigd. En daarom gaat WVV op zoek naar hem of haar, die graag volleybalt of heeft gevolleybald. WVV gaat hen over de streep trekken en activeren om (weer) te gaan volleyballen. Om te gaan bewegen in deze prachtige sport.

De vereniging heeft ruim twintig dames- en herenrecreatieleden in de leeftijd van 18 tot 70 jaar. Zij trainen iedere woensdagavond in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 onder de deskundige leiding van trainer Wil Westgeest. Uit deze leden worden twee recreatieteams samengesteld, die deelnemen aan de competitie van de Nederlandse Volleybal Bond. In sporthal De Schulpwei, die uitermate geschikt is voor de volleybalsport, is ruimte genoeg om nog vele volleyballers/sters te ontvangen. De vereniging is zeer sociaal ingesteld, getuige onder andere de deelname aan de onlangs gehouden manifestatie ”Wassenaar sport voor Tanzania”. De vereniging organiseert jaarlijks het Olieballentoernooi en het Lente Vreugdtoernooi. Verder gaan de leden eenmaal per jaar naar een volleybalwedstrijd van het Nederlands heren- of damesteam. En sluiten we het seizoen af met een heerlijke BBQ. De leden worden van het wel en wee van de vereniging op de hoogte gehouden met de nieuwsbrief, die eens per kwartaal verschijnt.

Voor deze ledenwerving heeft WVV een actieplan ontworpen. Dat plan start op woensdag 19 september 2013. Op de woensdagavond, wanneer WVV traint, gaat ieder lid een introducé meenemen. Maar ook jij bent, zonder nadere introductie, van harte welkom. De training start om 20.15 uur en duurt tot 21.45 uur. Daarna kun je in een gezellige ambiance in de kantine van de sporthal napraten over je eerste volleybaltraining. De tweede kans om je aan te melden is op zaterdag 21 september 2013. Dan manifesteert WVV zich in de Langstraat ter hoogte van de Kerkstraat met een kraam vol promotie-artikelen. WVV zal daar aanwezig zijn van 10 tot 16 uur. Je kunt daar praten met aanwezige WVV-leden en vernemen wat voor hen de volleybalsport betekent. Dus kom langs en haal de nodige informatie over de Wassenaarse Volleybal Vereniging.

Sporters/sters die zich na viermaal gratis trainen aanmelden als lid krijgen 50% korting op de contributie voor dit seizoen, die dan voor trainingsleden 66 euro en voor competitiespelende leden 83,50 bedraagt. Tevens krijg je een prachtige sleutelhanger. Alle informatie over de vereniging kun je nalezen op www.wvv-wassenaar.nl. Ook kun je bellen met secretaris Ger van Weerlee, 070-5111037.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging kijkt naar je uit. Tot spoedig ziens.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Back To Top