Skip to content

Klaas van der Eerden met jubileumvoorstelling in Warenar

22 september 20132 minute read

Wassenaar – Na het uitverkochte Breedbeeld komt Klaas van der Eerden op zaterdag 28 september opnieuw naar Wassenaar met zijn jubileumvoorstelling Sixpack. Het is een compilatie van de beste nummers uit zijn carrière. De voorstelling begint om 20.15 uur en kaarten zijn te koop www.warenar.nl of ‘s avonds aan de zaal.

Klaas van der Eerden was met zijn zesde show Breedbeeld voor het eerst te zien in Wassenaar. Dat viel goed in de smaak bij het publiek. Vandaar dat nu ook de jubileumvoorstelling Sixpack te zien is in dat gezellige theater Warenar in Wassenaar.

In Sixpack ziet u de sterkste nummers van de 6 cabaretshows van Klaas! Nog één keer de beste typetjes, conferences en muzikale hoogstandjes van de afgelopen 12,5 jaar. Tijd dus voor een feestje! Een vat vol herkenbaarheid voor de vaste fans maar ook een ideale manier om voor het eerst kennis te maken met de veelzijdigheid van Klaas!

Wat kan je verwachten? Een zeer snelle en gevarieerde cabaretshow met bijvoorbeeld de Human beat-box, dwarsfluit-act of de witte hangjongeren.. Het wordt een theaterfeest dat je niet mag missen!

Kom dus kijken want hij speelt ‘The Best Of’ maar één seizoen!

Kaartverkoop
‘Sixpack’ door Klaas van der Eerden is te zien op zaterdag 28 september in Warenar. Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 17,50 en zijn te reserveren via www.warenar.nl. Ook de rest van het aanbod is te vinden op de website van theater Warenar.

Tags

WarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top