Ga naar hoofdinhoud

Zaalvoetbal in volle gang

28 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Half september is de Wassenaarse zaalvoetbalcompetitie weer van start gegaan. Dit seizoen starten we met elf teams. Alle wedstrijden worden gespeeld in Sporthal “De Schulpwei”. De meeste teams hebben nu een kwart van de competitien erop zitten. De kampioen van vorig seizoen “De Schulpwei” gaat aan de leiding met 15 punten uit 5 wedstrijden. Zij hebben dus nog geen puntverlies geleden.

Het enige team dat de Schulpwei een beetje bij kon houden is Aerofit. De onderlinge wedstrijd verloor Aerofit maar met één doelpunt verschil. Party Rental Company staat met drie punten achterstand op de leider op de tweede plaats. De teams die bovenin horen te staan staan daar al en beginnen zich al af te scheiden van de rest. Real Maaldrift die al jaren op de laatste plaats eindigde houdt nu twee teams onder zich. Dit team krijgt steeds meer ervaring en boekte zelf hun grootste overwinning. The New Boys uit Den Haag werd verslagen met maar liefst 11 – 2. Het team van Lifetrack, vorig seizoen bekerwinnaar van de B-poule, is op dit moment de rode lantaarndrager en wacht nog op hun eerste punt. Welk team is in staat De Schulpwei van hun tweede kampioenschap op rij af te houden? Op dit moment oogt het team fris en kent het geen blessures. De komende wedstrijd tegen Cafetaria ’t tonnetje lijkt geen probleem op te leveren of gaat ’t tonnetje voor een stunt zorgen. Na deze wedstrijd heeft De Schulpwei alle bovenste teams gehad en krijgen zij te maken met de ploegen uit de onderste helft, maar die zijn misschien wel het meest lastig.

Tags

SchulpweiWassenaarZaalvoetbal
Back To Top