Skip to content

Gezocht: koppels die willen vertellen over de liefde

30 oktober 201353 second read

Wassenaar – Film-­ & televisiebedrijf De Familie maakt programma’s over bijzondere mensen. Voor een nieuwe serie van de VPRO ‘Over de Liefde’ zijn wij op zoek naar stellen en echtparen die willen vertellen over hun liefde voor elkaar. Het programma gaat over de liefde in al haar facetten: van de eerste kennismaking tot gezamenlijke rituelen, van ups en downs tot intimiteiten, wat er nog steeds zo bijzonder is aan elkaar – of wat er na al die jaren nog steeds een mysterie is gebleven.

Wij zoeken persoonlijke verhalen die een mooi, intiem beeld geven van de liefde in Nederland vandaag de dag. Het programma wordt door regisseur Pieter Kramer integer en liefdevol in beeld gebracht.

Omdat het over de liefde gaat willen we zoveel mogelijk verschillende relaties in beeld brengen: oud en jong, vrouwen en mannen, autochtoon en allochtoon, alle religies of zonder geloof, van 60 jaar bij elkaar tot net verliefd.

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met:

De Familie
Schollenbrugstraat 4 bg
1091 EX Amsterdam

Tel: 020-­66 33 303
E-­mail: mas@defamilie.net

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top