Skip to content

Wassenaarse bedrijven blijven WZK Tri-Team trouw

25 november 20132 minute read

Wassenaar – In het lustrumjaar 2013 viert het WZK Tri-Team het 20 jarig bestaan van de hardloopvereniging. Een jaar om trots op te zijn. Wij kunnen u mededelen dat onze sponsors deze trots delen, na jarenlange samenwerking zullen zij het WZK Tri-Team ook de komende vijf jaar blijven steunen.

In het bijzijn van de sponsors en op locatie van Bouwmarkt Kluswijs, Van Hallstraat 40, presenteerden wij begin deze maand (zaterdag 2 november) de nieuwe clubkleding. Deze clubkleding is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors AO Advies, Servicebedrijf Bella, Fotovakhandel Langstraat33 en Kluswijs. Clubkleding die onze identiteit versterkt en er voor zorgt dat het WZK Tri-Team zichtbaar is bij wedstrijden. Onder genot van een hapje en een drankje werd de kleding enthousiast ontvangen.

Onze leden zijn klaar voor het komend seizoen, maar natuurlijk is er nog plaats voor nieuwe leden. WZK Tri-Team is een Wassenaarse hardloopvereniging met een clubruimte in het zwembad Het Sterrenbad. Hardlopen kan op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Er wordt wekelijks getraind op de dinsdag- en donderdagavond. Een vereniging waarbij iedereen zich thuis voelt, sociaal en betrokken. Kom gewoon een keer meetrainen, kijk op de www.wzk-tri-team.nl voor meer informatie.

In het zonnetje

Bedank publiekelijk je sponsor, coach, trainer, leraar, moeder, buurman etc. Stuur een mail onder vermelding van ‘In het zonnetje’ naar info@wassenaarders.nl. Stuur een stukje van maximaal 250 woorden met een leuke foto en wij zorgen dat het op de site verschijnt.

Tags

WassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top