Blauw-Zwart ten onder tegen kampioen

6 mei 201350 second read

Wassenaar – De laatste thuiswedstrijd van de competitie is aan twee kanten teleurstellend verlopen. Enerzijds het verlies (3-5) van de UTS Van der Geest & UTS Abbink formatie, anderzijds de zware blessure die onze linkerspits Daniël Singleton opliep.

Bij een ongelukkige val heeft hij een zware armblessure opgelopen en moest hij per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden. Onderzoek en foto’s moeten uitwijzen wat er precies gebeurd is, maar het zag er niet best uit. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. In ongeveer zes minuten drie goals tegen krijgen was te veel van het goede.

Na het lange blessureoponthoud in de 2e helft scoorde DoCoS nog twee maal en wisten de spelers van de UTS Van der Geest & UTS Abbink brigade niet verder te komen dan tot een eindstand van 3-5, door doelpunten van Jos Oudshoorn, Guy van Vliet (penalty) en Stuart Hooymans, Volgens ingewijden is de nacompetitie echter bereikt en hopen we op betere tijden. Daniël, veel sterkte en een voorspoedige genezing.