Skip to content

Wassenaarse Volleybal Vereniging in het nieuwe jaar

2 januari 20143 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Volleybal Vereniging 52 jaar jong heeft in 2014 weer vele activeiten op het programma staan. Naast de wekelijkse trainingen en competitiewedstrijden is er reeds op woensdag 8 januari a.s. een groot volleybalevenement. Dan wordt in sporthal De Schulpwei het traditionele WVV-Olieballentoernooi gehouden. Mede mogelijk gemaakt door de zeer gewaardeerde sporthalbeheerder Eric van Leeuwen.

Aan dit gezellige recreatietoernooi nemen alle (ere)-leden en vele oud-leden deel, tezamen met familie, vrienden en kennissen. Maar ook u kunt meedoen. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met het volleybal. We beginnen om 20.00 uur. Na afloop komen we tezamen in de kantine van de sporthal om onder het genot van een drankje en een hapje terug te blikken in 2013 en vooruit te kijken naar 2014.

In februari/maart kunnnen genieten van volleybalbeelden via de video, maar kunnen zij ook leren van hun eigen fouten. Met deze videobeelden kunnen de leden hun volleybalniveau verhogen.

In de loop van dit jaar hebben het Nederlandse Volleybalmannen- en vrouwenteam de belangstelling van WVV. Beide teams timmeren aan de weg met deelname aan de WK -en EK toernooien. Deze wedstrijden vinden in het buitenland plaats, maar in de aanloop naar deze evenementen zullen door WVV oefenwedstrijden van deze teams worden bezocht. Ook hiermee kun je veel volleybalkennis opdoen die je in de wedstrijden kunt gebruiken.

De maand april staat in het teken van het grote WVV Lentevreugd Toernooi. Op 19 april zullen op vier velden in sporthal De Schulpwei vele teams aantreden om te strijden voor de toernooiwinst. Na het succesvolle jubileumtoernooi in 2013 wordt dit toernooi opnieuw gehouden. Het toernooi staat open voor recreatieteams van bedrijven, instellingen en verenigingen. Voor inschrijving kun je informatie verkrijgen bij Peggy Verwey via cverwey4@ziggo.nl.

En we sluiten het seizoen 2013-2014 af met ons buitenvolleybal gebeuren. Elke woensdagavond in de maand mei wordt er vanaf 19.30 uur, bij goed weer, gevolleybald op het grasveld achter de v.m.Wethouder Huybregtseschool aan de Burmanlaan. Ook aan dit evenement kan een ieder meedoen. Lekker buiten een balletje slaan.

Voorwaar veel attractief volleybal bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging tot aan de zomervakantie. Bij zo’n vereniging wil je toch bij zijn. Dus kom bij WVV volleyballen, want het is van ook groot belang dat er voldoende lichaamsbeweging is. Volleyballen is daarvoor een prima middel. Velen gingen u voor, dus waarom u niet.

Kijk voor info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.
Of kom gewoon op de woensdagavond om 20.15 uur met je sportspullen naar sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade en doe lekker mee.
WVV wenst u sportieve uren in 2014 toe. Tot dan.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top