Ga naar hoofdinhoud

Condoleanceregister voor Wassenaarder Walter Hoogenboom

11 januari 201441 second read

Wassenaar – Ter nagedachtenis aan Wassenaarder Walter Hoogenboom hebben zijn familieleden een condoleanceregister voor hem geopend. De familie hoopt hiermee dierbare herinneringen aan Walter te verzamelen.

Walter Hoogenboom werd sinds woensdagochtend 8 januari vermist. Politie en ook veel mensen uit de directe omgeving waren betrokken bij de zoektocht. Vrijdag werd hij gevonden in een sloot bij de Katwijkseweg in Wassenaar.

Walter was een markant en geliefd persoon in Wassenaar. Hij had zijn vaste dagelijkse routines en kende ontzettend veel mensen. De familie wil niemand passeren en iedereen in de gelegenheid stellen om een laatste boodschap aan Walter te schrijven. Zo hopen zij op een mooie verzameling van anekdotes, uitspraken en herinneringen.

De crematie is op donderdag 16 januari om 11.00 uur bij crematorium Rhijnhof in Leiden. Deze plechtigheid is openbaar. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren.

www.walterhoogenboom.nl

Tags

CondoleanceWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top