Ga naar hoofdinhoud

Totaal vernieuwd sportcomplex Blauw-Zwart heropend

15 januari 20142 minute read

Wassenaar – Blauw-Zwart is trots op haar sponsoren, vrijwilligers, flexibiliteit van alle aannemers, schilders, tuinlieden, haar voorzitter (mag ook wel eens hardop gezegd worden), terreincommissie, om er maar een paar te noemen, alsook op de Gemeente die ruim vertegenwoordigt was op die stralende middag afgelopen zondag. Wat een prachtig resultaat!

We kunnen nog lang uitweiden over de strakke zon, de erwtensoep, jawel met roggebrood en katenspek, de Business Club trots op ‘haar’ ruimte in het bestuurshuis, de E-tjes die ons versteld lieten staan van de ingewikkelde panna’s die ze lieten zien in de Rabobox, de Sponsorlaan waar al 20 borden hangen (wie volgt, wie volgt, bel me maar!) De oudvoorzitter van de SBZ die zichtbaar trots het bestuurshuis opende, het Dinkaplein waarin ook Blauw-Zwart toont sociaal bewogen te zijn met wat er in de wereld gebeurd, hoe goed wij het hebben. Receptie met overheerlijke hapjes, lekker stukje muziek door ‘In The Mood’, waarbij zelfs verstaanbaar gesproken kon worden.

Het is maar een greep uit de activiteiten van deze middag.Het Bestuur dankt dat u allen, die geweest zijn, onze gast wilde zijn om ons geluk te delen. Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus klik door naar de foto’s gemaakt door Hans Teeling en geniet. Ze zijn prachtig!

Namens het Bestuur,

Elbert van ’t Slot,
Bestuurslid Sponsoring & Publiciteit

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top